Τρίτη και φαρμακερή (;)

Το ταξίδι του Νικόλα Μαρκόγλου (με τη γνωστή εχμ... τρελοπαρέα στα μικρόφωνα του skype) στον κόσμο του Demon's Souls συνεχίζεται. Έτσι, την Πέμπτη 12 Ιουλίου, λίγο μετά τις 21:00, θα επιστρέψουμε στο σκοτεινό και μιασμένο τοπίο της Boletaria για περισσότερο θάνατο. Το αν ο Νικόλας θα ολοκληρώσει το παιχνίδι στο τρίτο αυτό stream ή αν θα χρειαστεί και τέταρτη προσπάθεια, θα εξαρτηθεί από το πόσο θα "ντοπαριστεί" από τις ιαχές των φιλάθλων του!

Το live θα μεταδοθεί από το κανάλι μας στο YouTube.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

  • ''Νικόλα μπορείς, απ'τη Latria να βγείς!!'' :)

  • Ελπίζω να συνεχίσετε να ενημερώνετε για τα livestreams με είδηση στο site για εμάς τους αντικοινωνικούς μαμούχαλους που δεν έχουμε λογαριασμό στα φεησμπούκια, γιουτούμπια και άλλα κολοκύθια. Επίσης να προτείνω (ξανά) την ιδέα για livestream single player ps3 τίτλων, μιας και σας βόλεψε ο emulator (πχ enslaved, shadows of the damned, ninga gaiden sigma 1-2, dantes inferno, lords of shadow, alice madnes returns, conan, majin, splatterhouse κλπ). Νομίζω οτι οι 3rd person γραμμικές single player εμπειρίες είναι οτι καλύτερο για παρακολούθηση και τερματίζονται και πιο γρήγορα.

    ΥΓ. Καλλίφα-sensei σαν πολύ να επιδεικνύεις την δεσποινίδα με τις λεπίδες (hint για μελλοντικό giveaway μήπως?).

  • Αν και το Demon's Souls ποτέ δεν με ξετρέλανε σαν souls game, (όπως πχ. τα dark souls και bloodborne) δεν σας κρύβω ότι νιώθω μια γλυκιά νοσταλγία που το βλέπω στο Stream σας!

    Υ.Γ Και πως να μην νιώθω νοσταλγία; αφού και πολλές ώρες έγραψε το κοντέρ του PS3 μου, και τα τα πάθη του χριστού τράβηξα για να βρω και να αγοράσω (καινούρια έτσι) την "Demon's Souls Deluxe Edition" που τόσο πολύ ήθελα να έχω στην συλλογή μου!!

  • Είναι βαριά, βαριά, του Νικόλα τα σπαθιά x4

Τελευταία Σχόλια

Καλή επιτυχία! party hard 2
Δυστυχως η Sega δεν εχει πια (!?) το source code του Saga, οποτε ειναι αρκετα δυσκολο να κανουν καπο...
Αγαπημένη σειρά βίντεο η Green Light District!!! [Agony UNRATED]
Φαινονται πολυ τουμπανα, μπραβο για την καλυψη GO
Η Sega κάθεται σε ένα θησαυροφυλάκιο νοσταλγίας κι έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να κάνει κάτι ...
Το Saga είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σπάνια παιχνίδια του Saturn. Ένα remake αυτού θα ήταν σπου...
Το θέλω πολύ το Pathfinder: Kingmaker αλλά θα περιμένω κι άλλο. Έχουν ανακοινώσει και DLCs, με το τε...
Ωραία τα games (party hard 2)