Τετραπλό, co-op mayhem και πλούσιος διαγωνισμός!

Το είχαμε ανακοίνωσει λίγες εβδομάδες πριν, και τώρα έφτασε η στιγμή να το πραγματοποιήσουμε. Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 21:00, θα "τρέξουμε" ένα special live stream, παίζοντας το Diablo III σε PC, ένα live stream το οποίο θα περιλαμβάνει και έναν πλούσιο διαγωνισμό, με σπάνια collectibles από το Diablo III που προσέφερε η Blizzard στο GameOver.gr για να μοιράσουμε στην κοινότητα του site.

Στο εν λόγω live θα παίξουμε τετραπλό co-op -με τους Νίκο Πλωμαριτέλη, Νικόλα Μαρκόγλου, Σταύρο Λιναρδάκο και Κώστα Παπαμήτρου στα μικρόφωνα/ mouse+keyboards- ενώ τα δώρα του διαγωνισμού θα δοθούν με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνηθίζουμε, μέσα από live αλληλεπίδραση με τους φίλους που θα μας παρακολουθούν, και quiz, καθώς θα παίζουμε.

Τα σπάνια και πανέμορφα δώρα που θα δοθούν στο live (τα οποία μπορείτε να δείτε στην εικόνα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου) είναι τα εξής:

  • Τρεις (3) φιγούρες Cute but Deadly Diablo III
  • Δύο (2) φιγούρες POP Diablo III
  • Ένα (1) Oversized Desktop mat Diablo III

Σας περιμένουμε, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου για ένα πολύ special  live.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

Είχα κι εγώ περιέργεια και μπήκα wiki, είναι το νο. 11! (AC, II, Bro, Rev, III, IV, Rogue, Uni, Synd...
Το 10ο, Χρήστο. Το 10ο.
Ευχαριστούμε, πάντως. Αναμένουμε το κάψιμο από ένα ωραιότατο RPG, αυτή τη φ...
Ναι παιδιά για πάμε σιγά σιγά να απολαύσουμε το επόμενο ΕΠΟΣ!
Άγγελε, ετσι όπως το πάνε θα "δούμε" το 21ο AC σίγουρα τον 21ο αιώνα! φαντάσου AC στο μακρινό 2077, ...