Για τον Cayde...

Το βράδυ της Πέμπτης 13/9, από τις 21:00 και μετά, ο γράφων παρέα με τον Γιώργο Καλλίφα αλλά και μερικούς αναγνώστες του GameOver.gr θα ριχτούν στη μάχη κατά του Uldren στο νεότερο expansion του Destiny 2, του Forsaken. Πέρα από μερικά κομμάτια της ιστορίας, θα ρίξουμε μια ματιά και στο νέο mode του παιχνιδιού, μια μίξη PvE και PvP που ακούει στο όνομα Gambit, ενώ θα επισκεφτούμε την end game περιοχή, Dreamin City και θα παίξουμε τα νεότερα strikes.

Πέρα από τα παραπάνω, 15 τυχεροί φίλοι που θα μας κάνουν παρέα το βράδυ της Πέμπτης, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μια συλλεκτική τράπουλα με θεματολογία το Destiny 2. Το stream μπορείτε να το παρακολουθησετε ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube εδώ ή μέσα από τον player που ακολουθεί. 

IMG 4427

Τσέκαρε το βίντεο

Η αρχη έγινε ένα κυριακάτικο πρωινό μπροστά από μια μικρή CRT τηλεόραση με την δεσποινίδα Croft στην πρώτη κονσόλα της Sony. Έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και τα online πεδία μάχης των FPS παιχνιδιών κερδίζουν κατά κράτος στις προτιμήσεις του. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και οι κυκλοφορίες μεγάλων single player only παιχνιδιών αρχίζουν να συσσωρεύονται, κλείνει το router και απολαμβάνει αυτά τα παιχνίδια εξίσου. Του αρέσουν οι τηλεοπτικές σειρές όσο και τα βιντεοπαιχνίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

Είχα κι εγώ περιέργεια και μπήκα wiki, είναι το νο. 11! (AC, II, Bro, Rev, III, IV, Rogue, Uni, Synd...
Το 10ο, Χρήστο. Το 10ο.
Ευχαριστούμε, πάντως. Αναμένουμε το κάψιμο από ένα ωραιότατο RPG, αυτή τη φ...
Ναι παιδιά για πάμε σιγά σιγά να απολαύσουμε το επόμενο ΕΠΟΣ!
Άγγελε, ετσι όπως το πάνε θα "δούμε" το 21ο AC σίγουρα τον 21ο αιώνα! φαντάσου AC στο μακρινό 2077, ...