Η THQ Nordic αποκαλύπτει ένα project της κοινότητας.

Το νέο κέντρο για όσους αγαπούν τη σειρά τίτλων Darksiders ανοίγει τις πύλες του. Με το «The Legion» η THQ Nordic θέλει να τιμήσει όλα τα ενθουσιώδη μέλη της κοινότητας που μετέτρεψαν τη σειρά Darksiders σε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Το νέο κέντρο θα είναι ένας χώρος δημιουργικότητας, όπου τα μέλη της κοινότητας θα μοιράζονται έργα τέχνης, cosplay, tutorials και let’s play videos από τα παιχνίδια. Εννιά υπέροχοι cosplayers από όλο τον κόσμο θα οδηγούν τη λεγεώνα από συνέδριο σε συνέδριο, ξεκινώντας από την Gamescom 2018, για να προβάλουν τα πλάσματα του ουρανού και της κόλασης σε όλο τους το μεγαλείο.

Για να συμμετέχετε κι εσείς, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://darksiders.com/the-legion/

Το Darksiders III βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη για τα PC, PlayStation 4 και Xbox One. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Μαρκόγλου είσαι τσιράκι του Ζούκερμπεργκ, της νέας τάξης των πραγμάτων και των σαυρανθρώπων. Α και ε...
Θα αναρτηθεί κι εδώ φυσικά αλλά στο Facebook θα βγούνε τα πιο αυθόρμητα βίντεο και φωτογραφίες
Γιατί στο Facebook, εδώ δε μας κάνει να αρνατηθεί το event ;
Το περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον. Μακάρι να είναι καλό.
Τέλεια, μπισκότα μην ξεχάσετε!
Άψυχολόγητη τελείως η Sega εδώ, συμφωνώ Άκη!
Θα ήθελα πάρα πολύ να δω σωστά remakes των Commandos, και φυσικά έναν καινούργιο τίτλο. Μήπως το Sh...
Το πόσο θα ήθελα να κυκλοφορούσε για switch δεν περιγράφεται! Ίσως θα ήταν και ο μόνος τρόπος να ασχ...
πολυ καλο αφιερωμα, θα το τιμησω στο ps4 (εν ετη 2018)!