Επιστροφή στην Pandora.

Η 2Κ Games και η Gearbox ανακοίνωσαν σήμερα, 9/10, την ύπαρξη του Borderlands 2 VR, την επιστροφή του επιτυχημένου FPS/ "Looter", το οποίο αναπτύχθηκε από τη Gearrbox, δημιουργό της σειράς Borderlands, για το PSVR. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 2K Games, το Borderlands VR θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 49,99 ευρώ.

Η έκδοση του Borderlands για το PSVR θα διαθέτει ορισμένες έξτρα λειτουργίες σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι, όπως τη δυνατότητα inspection των όπλων σε πραγματικό χρόνο, το Bad Ass Mega Fun Time (aka BAMF Time) μέσω του οποίου θα ενεργοποιείται ένα slow motion mode, teleportation ή κλασικό σύστημα χειρισμού για μετακίνηση στο χώρο, οδήγηση οχημάτων σε πρώτο πρόσωπο και υποστήριξη Move Controllers.

Τέλος, να τονίσουμε ότι η έκδοση VR του Borderlands 2, σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, θα υποστηρίζει μόνο single player mode.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Καλή επιτυχία! party hard 2
Δυστυχως η Sega δεν εχει πια (!?) το source code του Saga, οποτε ειναι αρκετα δυσκολο να κανουν καπο...
Αγαπημένη σειρά βίντεο η Green Light District!!! [Agony UNRATED]
Φαινονται πολυ τουμπανα, μπραβο για την καλυψη GO
Η Sega κάθεται σε ένα θησαυροφυλάκιο νοσταλγίας κι έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να κάνει κάτι ...
Το Saga είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σπάνια παιχνίδια του Saturn. Ένα remake αυτού θα ήταν σπου...
Το θέλω πολύ το Pathfinder: Kingmaker αλλά θα περιμένω κι άλλο. Έχουν ανακοινώσει και DLCs, με το τε...
Ωραία τα games (party hard 2)