Ένας "νέος AAA τίτλος" για το PS5 και ένας mobile τίτλος για την Κίνα.   

Η Square Enix, αν και ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση να αλλάξει τους στόχους της Luminous Productions, δεν γνωστοποίησε τα projects που θα επιμεληθεί το νεο-ιδρυθέν στούντιο στο Τόκιο. Ωστόσο, σύμφωνα με το βιογραφικό του Tomohiro Tokoro, το οποίο αποτυπώνεται μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn, παρουσιάζεται ότι η ομάδα ανάπτυξης της Luminous Productions επιμελείται την ανάπτυξη "ενός καινούργιου AAA τίτλου για PS5”, γεγονός που συμβαδίζει με τα λεγόμενα της Square  για "νέους στόχους του στούντιο, AAA τίτλων". 

Όμως, πέρα από τους στόχους της ιαπωνικής εταιρίας και σύμφωνα με το βιογραφικό του Tomohiro-San, το στούντιο της Luminous έχει αναλάβει και την ανάπτυξη ενός mobile τίτλου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στη χώρα της Κίνας. Επιπλέον, υπενθυμίζουμε πως ο Tomohiro Tokoro έχει αναλάβει το ρόλο του σχεδιαστή 3D χαρακτήρων στο στούντιο της Luminous Productions. 

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως ο επικεφαλής του στούντιο, Hajime Tabata, αποχώρησε πρόσφατα, που σημαίνει πως αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση της Square Enix η οποία θα αφορά στο νέο υπεύθυνο αλλά και την επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση των παραπάνω projects.

Έκθεση εικόνων

Το ταξίδι του Σταύρου ξεκίνησε το 1997 με το Final Fantasy VII. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αγάπη και αναζήτηση για τα JRPG και τα japanese games γενικότερα. Αγαπημένες ασχολίες μου είναι τα anime, tv series, να αράζω με φίλους και να παίζουμε και να περνάμε καλά με όποια local co-op παιχνίδια έχουν απομείνει…

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Αρκετό γέλιο στο 13o GLD
- Agony: Unrated
Καλή επιτυχία! party hard 2
Δυστυχως η Sega δεν εχει πια (!?) το source code του Saga, οποτε ειναι αρκετα δυσκολο να κανουν καπο...
Αγαπημένη σειρά βίντεο η Green Light District!!! [Agony UNRATED]
Φαινονται πολυ τουμπανα, μπραβο για την καλυψη GO
Η Sega κάθεται σε ένα θησαυροφυλάκιο νοσταλγίας κι έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να κάνει κάτι ...
Το Saga είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σπάνια παιχνίδια του Saturn. Ένα remake αυτού θα ήταν σπου...
Το θέλω πολύ το Pathfinder: Kingmaker αλλά θα περιμένω κι άλλο. Έχουν ανακοινώσει και DLCs, με το τε...