Η EA μάς ξαναμεταφέρει στον κόσμο του μποξ

Με ένα νέο project ονόματι FaceBreaker

Με ένα νέο project ονόματι FaceBreaker Με το κλείσιμο της EA Chicago, υπεύθυνης ομάδας ανάπτυξης της σειράς Fight Night μεταξύ άλλων, η συνέχεια των εξαιρετικών παιχνιδιών της με θέμα το μποξ φαινόταν αβέβαιη. Ωστόσο, με σχετική ανακοίνωση της EA, έγινε γνωστό πως θα μας ξαναμεταφέρει εικονικά στον κόσμο του εν λόγω σπορ, αν και αυτή την φορά αφήνει πλέον πίσω το simulation ύφος της προαναφερθείσας σειράς χάριν ενός arcade τίτλου, ο οποίος φαίνεται πως αντλεί την έμπνευσή του από τη διασκεδαστική σειρά Ready To Rumble. Το FaceBreaker λοιπόν, θα είναι σχεδιασμένο με “καρτουνίστικα” γραφικά και θα απεικονίζει λεπτομερώς την αλλοίωση του προσώπου των μαχητών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επιπλέον, ανάλογου ύφους με το υπόλοιπο παιχνίδι φαίνεται πως θα είναι και οι μποξέρ οι οποίο θα είναι, μεταξύ άλλων, ένας “γόης Λατίνος” και ένας Ρώσος ειδήμονας στους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι θα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε από το μηδέν το χαρακτήρα της αρεσκείας μας. Παρόλο που η arcade πλευρά των σπορ είναι πάντα ευπρόσδεκτη ελπίζουμε πως το FaceΒreaker δε σημαίνει πως η EA έχει “ξεγράψει” εντελώς το franchise του Fight Night.

Νικόλας Μαρκόγλου {nomultithumb}

Νικόλας Μαρκόγλου
Νικόλας Μαρκόγλου

Η αγάπη του Νικόλα για το gaming ξεκίνησε από το Atari 2600 που εμφανίστηκε ένα ωραίο πρωινό στο σαλόνι. Έκτοτε, το πάθος για τα βιντεοπαιχνίδια εκτοξεύθηκε με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ο κινηματογράφος είναι η δεύτερη αγάπη του και παρακολουθεί συχνά ταινίες από την εποχή του ασπρόμαυρου σινεμά μέχρι τα σύγχρονα blockbusters του Hollywood.

Άρθρα: 1434

Υποβολή απάντησης