Νέο υλικό για το Mass Effect

Το πρώτο add –on του Mass Effect είναι γεγονός ενώ θα υπάρξει και συνέχεια

Το πρώτο add –on του Mass Effect είναι γεγονός ενώ θα υπάρξει και συνέχεια

Η Microsoft ανακοίνωσε πως νέο υλικό θα διατεθεί για το Mass Effect και πιο συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου. Ένας νέος πλανήτης θα δηλώσει “παρών”, στον οποίο κατοικεί η φυλή των Batarians που αποσκοπεί στο να τον εκτρέψει από την τροχιά του για να καταστρέψει άλλους πλανήτες. Οι Batarians είναι μέλη μιας φυλής που εξωτερικά μοιάζουν πολύ με το ανθρώπινο είδος, αν και έχουν πολλές διαφορές στο πρόσωπο (δεν έχουν μύτη ή ρουθούνια, διαθέτουν 2 ζευγάρια μάτια κ.λπ.), ενώ και η συμπεριφορά τους δεν είναι και τόσο προβλέψιμη.

Το πακέτο αυτό που θα ονομάζεται Bring Down the Sky είναι το πρώτο που κυκλοφορεί για τον επιτυχημένο τίτλο του Xbox 360, θα διατίθεται έναντι 400 Microsoft Points (4,80€) ενώ θα προσφέρει και νέα Achievements. Πάντως το θετικό της υπόθεσης είναι πως θα επιμηκύνει την διάρκεια του τίτλου κατά 90 ολόκληρα λεπτά.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4264

Υποβολή απάντησης