Νέο Resident Evil αποκλειστικά για το Wii

Θα φέρει το όνομα Darkside Chronicles και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους

Θα φέρει το όνομα Darkside Chronicles και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους

Ευχάριστα τα νέα για τους οπαδούς της σειράς Resident Evil, που είναι ταυτόχρονα και κάτοχοι Wii. Η Capcom τήρησε την υπόσχεσή της κι έτσι, μετά το Resident Evil 5 για PS3 και Χbox 360, κυκλοφορεί αποκλειστικά για την κονσόλα της Nintendo ένα νέο τίτλο Resident Evil, o οποίος στην ουσία θα είναι το sequel του Resident Evil: The Umbrella Chronicles και θα ονομάζεται Resident Evil: The Darkside Chronicles. O τίτλος αυτός θα διηγείται τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Resident Evil 2 και απουσίαζαν αισθητά από το Umbrella Chronicles (με εξαίρεση την πίστα με την Ada).

Κύριοι πρωταγωνιστές θα είναι ο Leon S. Kennedy και η Claire Redfield, όπου μαζί τους θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εκ νέου τα γεγονότα του δεύτερου κεφαλαίου της σειράς.

Ο χειρισμός του τίτλου θα παραμείνει όμοιος με εκείνον του προκατόχου του με εξαίρεση το νέο, ανανεωμένο, σύστημα evade που θα μας εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα στις μάχες με τους εχθρούς. Το gameplay θα παραμείνει εξ ολοκλήρου on-rails (δηλαδή, οι χαρακτήρες θα κινούνται σε προδιαγεγραμμένα μονοπάτια) ενώ το co-op mode θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό. To Darkside Chronicles αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα του τρέχοντος έτους. Επιπλέον, η Capcom σκέφτεται να διαθέσει στην Ευρώπη την επανέκδοση των Resident Evil Remake και Resident Evil Zero -που είχαν κυκλοφορήσει στο GameCube- για το Wii. Oι τίτλοι θα είναι χαρακτηρισμένοι ως “Classic” κυκλοφορίες και θα εκμεταλλεύονται το χειρισμό του Wii Remote, ούτως ώστε να προσφέρουν μία νέα, διαφορετική εμπειρία.

{nomultithumb}

Στάθης - Κων/νος Γιαννόπουλος
Στάθης - Κων/νος Γιαννόπουλος
Άρθρα: 238

Υποβολή απάντησης