Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το ελληνικό Buzz!

Μια μεγάλη επένδυση από τη Sony για τους Έλληνες παίκτες

Μια μεγάλη επένδυση από τη Sony για τους Έλληνες παίκτες

Αν και η Sony έχει προβεί σε ανάλογες κινήσεις στο παρελθόν (Ghosthunter, διάφορα "παιδικά" παιχνίδια της κατηγορίας Buzz), αυτή τη φορά μας εκπλήσσει στην προσπάθειά της να "εξελληνίσει" ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Όπως ενημερωθήκαμε από τη Sony Hellas, εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται υπό ανάπτυξη σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία η ελληνική έκδοση του Buzz: Quiz World. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά "Buzz" της Sony πρακτικά εξομοιώνει ένα τηλεπαιχνίδι, όπου οι παίκτες -κρατώντας τα ειδικά χειριστήρια/ buzzers- απαντούν στις ερωτήσεις που τους κάνει ο οικοδεσπότης της εκπομπής ονόματι "Buzz". Η σειρά μετρά ήδη αρκετές υλοποιήσεις (άλλες πιο παιδικές και άλλες πιο "ενήλικες") για τα PSP, PS2 και PS3, και τον ερχόμενο Οκτώβριο η Sony θα προσφέρει για τα PlayStation 3 και PSP τη νέα της έκδοση.

Στη χώρα μας αυτή η έκδοση θα ονομάζεται "Buzz: Παγκόσμιο Quiz" και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 5.000 ερωτήσεις στα ελληνικά -και για τις δύο εκδόσεις. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, εκτός από τις μεταφρασμένες ερωτήσεις και τις φωνές που θα ακούγονται στα ελληνικά, το Buzz: Παγκόσμιο Quiz θα περιλαμβάνει και υλικό "εσωτερικού" ενδιαφέροντος, όπως ερωτήσεις σχετικά με ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και ηθοποιούς. Ελπίζουμε το εγχείρημα να έχει καλή εξέλιξη και σύντομα να έχουμε στα χέρια μας περισσότερες πληροφορίες.

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4186

Υποβολή απάντησης