Το Gray Matter και στο Xbox 360

Μια τολμηρή κίνηση της dtp Entertainment

Μια τολμηρή κίνηση της dtp Entertainment

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους των adventure παιχνιδιών, καθώς από μια συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο, η dtp Entertainment ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο adventure “Gray Matter” θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2010 για PC και Xbox 360. Αυτό βέβαια γεννάει απορίες ως προς τις αλλαγές που θα υποστεί το gameplay καθώς η PC έκδοση θα χρησιμοποιεί το παραδοσιακό point & Click μοντέλο χειρισμού. Οι δημιουργοί,  από την άλλη, διαβεβεώνουν πως -με εξαίρεση το χειρισμό- τα παιχνίδια θα είναι πανόμοιότυπα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Gray Matter είναι το επερχόμενο adventure της πολυβραβευμένης Jane Jensen, δημιουργού της θρυλικής σειράς “Gabriel Knight”.

{nomultithumb}

Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος

Ειδικός αρχιτεκτονικής και συντήρησης ιστορικών κτιρίων κατ' επάγγελμα, μόλις πέσει η νύχτα φοράει την καμπαρντίνα του και σουρτουκεύει σε αναζήτηση μιας νέας gaming εμπειρίας. Με gaming backstory από τα 80s και τον C64, λατρεία για Sci-Fi και απαιτήσεις για ποιοτική γραφή και γριφους, καραδοκεί πάντα για αξιόλογα νεα adventures, RPGs & strategies.

Άρθρα: 439

Υποβολή απάντησης