Ολοκληρώθηκε το Super Mario Road Show

Gaming και χαμόγελα μοίρασε ο υδραυλικός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Gaming και χαμόγελα μοίρασε ο υδραυλικός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στις 27 Δεκεμβρίου έληξε το Super Mario Road Show, η ξεχωριστή ενέργεια που διοργάνωσε η Nortec Multimedia για να γιορτάσει τα 25 χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη εμφάνιση του διασημότερου χαρακτήρα των videogames. Σε διάστημα περίπου 20 ημερών, το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό της εταιρείας περιόδευσε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ορισμένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του Mario, να φωτογραφηθεί μαζί του και να λάβει μέρος σε έναν πλούσιο διαγωνισμό, που η Nortec "τρέχει" μέσα από το GameOver.

Φωτογραφίες και video από την τελευταία παρουσία του φορτηγού θα βρείτε παρακάτω, ενώ παράλληλα έχετε μερικές ακόμα ημέρες περιθώριο να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, πατώντας εδώ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4187

Υποβολή απάντησης