Νέα ονομασία για το Kingdom Hearts του 3DS

Και ορισμένες νέες εικόνες

Και ορισμένες νέες εικόνες

Στην εκδήλωση της Square-Enix στο Tokyo,  όπου μάθαμε για την ύπαρξη του Final Fantasy XIII-2 και την αποκλειστικότητα του FF Versus XIII στο PS3,  η ιαπωνική εταιρεία έδωσε και ορισμένες νέες πληροφορίες για το νεότερο μέλος της οικογένειας Kingdom Hearts. H έκδοση της σειράς για το 3DS θα ονομάζεται Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Στο 3D οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο του Sora και του Riku, ενώ εικάζεται ότι η ιστορία του θα οδηγήσει στα γεγονότα του Kingdom Hearts III. Σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωσή του, η Square υποστηρίζει ότι όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού είναι  έτοιμα, απλά, αναζητά τρόπους για να τα "δέσει" μεταξύ τους.

Το Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2011 -τουλάχιστον στην αγορά της Ιαπωνίας.

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4181

Υποβολή απάντησης