“Το Wii U θα εμπνεύσει τους Vita developers”

Δηλώνει ο Shuhei Yoshida στο Develop

Δηλώνει ο Shuhei Yoshida στο Develop

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Develop, o Shuhei Yoshida, υψηλόβαθμο στέλεχος της SCE Worldwide Studios, ανέφερε ότι το Wii U  θα μπορούσε να εμπνεύσει τους δημιουργούς παιχνιδιών για το PS Vita να πειραματιστούν. "Είναι πολύ ενδιαφέροντες οι δρόμοι που ακολουθεί η Nintendo με το Wii U και εξεπλάγην που δεν ήταν ακριβώς αυτό που φημολογούταν", ανέφερε ο Yoshida, και συνέχισε "Ήδη κόσμος ρωτάει αν το Vita μπορεί να κάνει παρόμοια πράγματα, όπως η χρήση δύο οθονών και έλεγχο των παιχνιδιών στην οθόνη αφής. Είναι πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει να πειραματιστούμε".

Ο Yoshida ανέφερε στη συνέχεια ότι δημιουργοί έχουν αρχίσει ήδη να εξερευνούν τέτοιους δρόμους και ανέφερε το παράδειγμα του Wipeout 2048, όπου υπάρχει "cross play", ενώ ήδη είδαμε κάτι σχετικό στη συνέντευξη Τύπου της Sony με το Ruin.

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4187

Υποβολή απάντησης