ΕΑ Challenge: O απολογισμός

Τι συνέβη στο μεγάλο τουρνουά της EA Greece

Τι συνέβη στο μεγάλο τουρνουά της EA Greece

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου, μέσα από το οποίο η EA Greece ανακοινώνει τα αποτελέσματα του EA Challenge, που έλαβε χώρα στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Άλλο ένα γεγονός, σημείο αναφοράς για τα eSports ολοκληρώθηκε, όπου οι εντυπωσιακές και δυνατές αναμετρήσεις κυριάρχησαν στο 3ο κατά σειρά EA Challenge που πραγματοποιήθηκε από την Electronic Arts Hellas σε συνεργασία με τη Reload Entertainment, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Παίκτες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να μονομαχήσουν, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στα EA Sports™ FIFA 12 και Battlefield 3™, με σκοπό να κερδίσουν πλούσια δώρα αλλά και την δόξα του πρωταθλητή. 

Μετά από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο με πολύ κόσμο και σκληρές μονομαχίες, με αποκορύφωμα τον τελικό του FIFA 12 ο οποίος κράτησε σε αγωνία το κοινό μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, νικητής αναδείχθηκε o "GLazy" ενώ για το Battlefield 3 η ομάδα των "HΕΑΤ".

Αναλυτικά οι νικητές του Σαββατοκύριακου είναι οι: 

Για το FIFA12

1. Γιάννης "Glazy" Τεμπέλης
2. "Mavrakis" M.
3. Ηρακλής "Don Irakloukoc" Ηλιάδης

Για το Battlefield 3

1η θέση: Ομάδα "Hellenic Elite Armed Team" – "ΗΕΑΤ" , με τους
Χρήστος ‘Cgd’ Α.
Σταμάτης ‘folitsas’ K.
Κωσταντίνος ‘GRaRNaKiS’ Τσολακίδης
Σωτήρης ‘Airborne’ Ζαχαράκος
Δημήτρης ‘blaCkz0r’

2η θέση: Ομάδα "Hellenic Phalanx" – "HPX", με τους
Σωτήρης ‘Zeus.gr’
Αλέξανδρος ‘Alexbeav’ Μανδραβίλης
‘Anogianos’
‘Roffelos’
‘Sogoth13’ 

Και δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, Allienware με τα απόλυτα εργαλεία των gamers, προσφέροντας μας ένα ολοκληρωμένο σύστημα Mobile Gaming, με 14 υπερσύγχρονα Laptops για τον διαγωνισμό του Battlefield 3, την RedBull για τα φτερά που προσέφερε στους παίκτες μας με τα ενεργειακά της ποτά, τους χορηγούς επικοινωνίας (Gameover.gr, Onsports.gr, iTech4U και Ραδιοφωνικό Σταθμό NRJ Athens 88,6) και φυσικά τον “CowboyTV” για την αναμετάδοση του event σε όλο τον πλανήτη!

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4187

Υποβολή απάντησης