Τι παίζει το Σαββατοκύριακο;

Ποικιλία και ποσότητα

Ποικιλία και ποσότητα {nomultithumb}

Μπήκαμε πια για τα καλά στη νέα εποχή του gaming μετά την "ξηρασία" που υπήρξε τον Ιανουάριο. Πλέον, κάθε εβδομάδα έχουμε και κάτι νέο να διαλέξουμε, ενώ από εδώ και στο εξής όλο και περισσότερα (και σημαντικότερα…) παιχνίδια θα τοποθετούνται στις προθήκες των καταστημάτων. Για αυτήν την Παρασκευή έχουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις, με σημαντικότερη (και, ίσως, καλύτερη) όλων να είναι αυτή του Kingdoms of Amalur: Reckoning. Το πόνημα της "Dream Team" που αποτελείται από τους Salvatore, McFarlane και Rolston, το RPG που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου franchise για την EA, είναι πλέον εδώ και με το ιδιαίτερο εικαστικό του, το απολαυστικό σύστημα μάχης και το ενδιαφέρον lore που έγραψε ο Salvatore, έρχεται για να προσφέρει δεκάδες ώρες gaming στους φίλους του είδους.

Από την Electronic Arts έρχεται και η δεύτερη σημαντική κυκλοφορία της εβδομάδας, αν και είναι εντελώς διαφορετική από το Reckoning. Ο λόγος για το Grand Slam Tennis 2, που αν και δεν είναι Virtua Tennis, δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να σταθεί δίπλα στα μεγαθήρια της κατηγορίας. Τέλος, το ιδιόμορφο Catherine έφτασε (επιτέλους) και στην Ευρώπη, το πολλά υποσχόμενο FPS The Darkness II έγινε διαθέσιμο και ίσως εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη, ενώ οι Mario και Sonic κάνουν τα… δικά τους, αυτή τη φορά στο 3DS.

Περισσότερα για την ύλη της εβδομάδας που μόλις έληξε, το event για το PS Vita και άλλα, στο Vidcast που ακολουθεί.

{VIDEO_1}

Όλες οι νέες κυκλοφορίες videogames

Catherine PS3/ Xbox 360
Gotham City Impostors PS3/ Xbox 360 (online διάθεση)
Grand Slam Tennis 2 PS3/ Xbox 360
Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3/ Xbox 360/ PC
Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games 3DS
The Darkness II PS3/ Xbox 360
The Simpsons Arcade PS3 (online διάθεση)
One Piece: Unlimited Cruise Special 3DS
Pac-Man Party 3DS

Καλό Σαββατοκύριακο!

Γιώργος Καλλίφας

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4180

Υποβολή απάντησης