Ετοιμάζονται διορθώσεις για το Battlefield 3

Οι οποίες θα φτιάχνουν τα προβλήματα του τίτλου, όπως αποκάλυψε η DICE

Οι οποίες θα φτιάχνουν τα προβλήματα του τίτλου, όπως αποκάλυψε η DICE

H DICE επιβεβαίωσε ότι δουλεύει επάνω σε μια πληθώρα από διορθώσεις για όλες τις εκδόσεις του Battlefield 3, οι οποίες θα λύσουν πολλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία, το gameplay και την απόδοση του τίτλου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εν λόγω διορθώσεις θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τέλος, η εταιρία υπενθύμισε ότι σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012, πρόκειται να κυκλοφορήσει, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας EA Origin, ένα νέο patch για την PC έκδοση του παιχνιδιού, τις αλλαγές και τις διορθώσεις του οποίου μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά παρακάτω.

Support for Intel’s new Ivy Bridge product line
Fixes for two reproducible client crashes:
Oilfields- Conquest Large – Fixed a client crash when users spawn in certain vehicles.
Canals – Rush – Fixed a client crash at the 2nd set of mcoms if the player drives a vehicle into the vicinity of the exploding rocket battery.
AMD Radeon 7xxx series performance improvements

To Battlefield 3 έφτασε στις προθήκες των ευρωπαϊκών καταστημάτων στις 28 Οκτωβρίου 2011, για Microsoft Windows, PlayStation 3 και Xbox 360. Το review του GameOver μπορείτε να το βρείτε εδώ.

{nomultithumb}

Σάββας Πριπάκης
Σάββας Πριπάκης
Άρθρα: 1181

Υποβολή απάντησης