Gameplay παρουσίαση του MOH: Warfighter

For honor. For country.

For honor. For country.

Στη συνέντευξη Τύπου της ΕΑ, την εμφάνισή του έκανε το Medal of Honor: Warfighter, μέσω live gameplay και ενός trailer, στα οποία είδαμε για πρώτη φορά πώς θα μοιάζει το νέο μέλος της σειράς. Πρωταγωνιστές, η δυνατή και "γεμάτη" αίσθηση του gunplay και ο καταιγιστικός ρυθμός, ενώ η Frostbite 2.0 της DICE στολίζει τον τίτλο με όμορφα γραφικά, εφέ και destructible περιβάλλοντα. Ακόμα, μεγάλο βάρος πέφτει στο "multiplayer campaign", όπου ο παίκτης μπορεί να επιλέξει την χώρα που θέλει να εκπροσωπεί απο τις δυνάμεις που συμμετέχουν στην πολεμική σύρραξη.

Με την νέα αυτή προσθήκη, η οποία κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου, η σειρά δείχνει πλέον έτοιμη να κονταροχτυπηθεί επι ίσοις όροις με τα μεγαθηρία της κατηγορίας, COD και Battlefield. 

 

{nomultithumb}

Χρήστος Λιάπης
Χρήστος Λιάπης

Πραγματικό παιδί της γενιάς του '90, το (όχι και τόσο) μακρινό gaming ταξίδι του ξεκίνησε κάτι Χριστουγεννιάτικα πρωινά με γάλα κακάο και Crash Bandicoot στο PS One. Έκτοτε, πασχίζει να καλύψει το εύρος παλιών και νέων όχι μόνο παιχνιδιών, αλλά ταινιών, σειρών, βιβλίων και μουσικής, σπαταλά καθημερινά πολύτιμο χρόνο αγναντεύοντας το ταβάνι και μετά γκρινιάζει ότι δεν προλαβαίνει τίποτα.

Άρθρα: 356

Υποβολή απάντησης