Κέρδη για τη SEGA
Αισθητά αυξημένα σε σχέση με πέρυσι
Αισθητά αυξημένα σε σχέση με πέρυσι
Μετά από μία δύσκολη περίοδο, η μητρική εταιρεία της SEGA, η Sega-Sammy (εταιρεία που ως επί τω πλείστον έχει κέρδη από τα γιαπωνέζικα φλιπεράκια και τους κουλοχέρηδες) παρουσίασε αυξημένα κέρδη για το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου του 2013. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή στα κέρδη του Internet τμήματος όπου συνυπολογίζονται τα παιχνίδια για smartphones όπως το Puyopuyo!! Quest (κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία) που είχε δύο εκατομύρια downloads.
Δυνατή παρουσία είχαν τα Phantasy Star Online 2 για το PS Vita (με 500.000 αντίτυπα του παιχνιδιού να φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών) και το Company of Heroes 2 που μόνο από το retail κομμάτι έφτασε στις 380.000 πωλήσεις.
Συνολικά τα κέρδη μπορεί να φαντάζουν μικρά σε σχέση με τα νούμερα άλλων μεγάλων εταιρείων, αλλά σύμφωνα με γνώστες του χώρου καταδεικνύουν μία σταθερή στροφή στο gaming κομμάτι της SEGA πού χώλαινε σημαντικά το προηγούμενο διάστημα.
{nomultithumb}