Εξηγήσεις από Kojima για τη διάρκεια του Ground Zeroes

Άμα μπλέξεις με τα twitter...


Άμα μπλέξεις με τα twitter…


Μετά το σχετικό αναβρασμό που δημιουργήθηκε σχετικά με τις φήμες για τη διάρκεια του MGS V: Ground Zeroes (απέναντι στις οποίες ο κ. Τσακίρογλου ανταπεξήλθε με παροιμιώδη ψυχραιμία), ο Hideo Kojima θεώρησε ότι καλό είναι να διευκρινήσει κάποια πράγματα. Είπε λοιπόν μέσω του twitter του, ότι το Ground Zeroes, εκτός της κύριας αποστολής, περιλαμβάνει και πέντε (5) Side Ops. Όλες δε οι αποστολές περιέχουν mode όπως τα Trial Records στα οποία οι παίκτες μπορούν να διαγωνιστούν για τα καλύτερα αποτελέσματα. Και ούτως η άλλως το παιχνίδι δεν είναι ευθύγραμμο, αλλά ανοικτό.

“Το Ground Zeroes”, έγραψε, “προσφέρει ελευθερία στην προσέγγιση και στο στυλ του gameplay, και ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα διασκεδάσουν ανταγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλο χωρίς να βαρεθούν γρήγορα. Προσωπικά πιστεύω”, συνέχισε, “οτι οι φίλοι του MGS θα ικανοποιηθούν από το περιεχόμενο και τη διάρκεια που προσφέρει ο τίτλος και δε θα αγχωθούν για τον “καθαρό χρόνο” που είναι συγκεκριμένος για τα ευθύγραμμα παιχνίδια αλλά όχι για τα παιχνίδια τύπου Ground Zeroes”.

Τελικά, καλά έκανε και διευκρίνησε κάποια πράγματα (ό,τι διευκρίνησε τέλος πάντων);

 

 

 

Σάββας Καζαντζίδης
Σάββας Καζαντζίδης

O Σάββας δεν παίζει videogames από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Δεν ξέρει πως είναι από κοντά ένα NES πόσο μάλλον ένα SNES. Παρόλα αυτά καταφέρνει και ανέχεται τον εαυτό του ως gamer και που και που, μεταξύ Heavy Metal και Χέβι Μέταλ, παίζει και κανένα παιχνίδι.

Άρθρα: 761

Υποβολή απάντησης