Οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct
Video του τίτλου της Monolith, ημερομηνία για το MK8
Video του τίτλου της Monolith, ημερομηνία για το MK8
Αρκετό υλικό από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα στις κονσόλες της έδειξε στο τελευταίο Direct η Nintendo. Όπως κάθε φορά, ρόλο οικοδεσπότη είχε ο πρόεδρος της εταιρείας, Satoru Iwata, ο οποίος ξεκίνησε την παρουσίαση με ένα trailer από το Super Smash Bros. όπου την εμφάνισή του έκανε για πρώτη φορά ο Little Mac από το γνωστό παιχνίδι Punch-Out. Στη συνέχεια ακολούθησαν trailers από αρκετούς τίτλους του 3DS: Mario Golf: World Tour, το οποίο κυκλοφορεί στις 2 Μαΐου, Kirby: Triple Deluxe, στις 16 Μαΐου, Yoshi’s New Island, στις 14 Μαρτίου, Steel Diver: Sub Wars, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω του Nintendo eShop, Rusty’s Real Deal Baseball, Pokémon Battle Trozei, Professor Layton and the Azran Legacy, Monster Hunter 4 Ultimate, Weapon Shop de Omasse, Inazuma Eleven.
Είδαμε ακόμα υλικό από κάποια indie παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στα συστήματα της Nintendo: Treasurenauts, Moon Chronicles, Shovel Knight, 1001 Spikes και Retro City Rampage. Ακολούθως προβλήθηκαν trailers από τα Child of Light (30 Απριλίου), Donkey kong Country: Tropical Freeze (21 Φεβρουρίου), Mario Kart 8 (30 Μαΐου), το νέο τίτλο της Monolith Soft και τέλος το Bayonetta 2.
Ανακοινώθηκε επίσης το NES Remix 2, μια συλλογή παιχνιδιών, συμπληρωματική στην προηγούμενη συλλογή για το NES. Περισσότερα στα trailers που ακολουθούν, ενώ ολόκληρο το Nintendo Direct μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο πιο πάνω link.