GameOver Webcast #195

Τετάρτη 16/7. Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς που φεύγει.


Τετάρτη 16/7. Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς που φεύγει.


Έχουμε αφήσει ανοιχτά θέματα… Στο Webcast #194 προσπαθήσαμε να μιλήσουμε για τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς PS3, Xbox 360 και Wii, αλλά και των PC τίτλων που βγήκαν από το 2005 μέχρι σήμερα, όμως μόνο την επιφάνεια καταφέραμε να ξύσουμε μέσα στις δύο και κάτι ώρες που διήρκησε η εκπομπή. Συνέχεια στην προσπάθεια αυτή θα γίνει την Τετάρτη 16/7 (και λόγω υποχρεώσεων, όχι τη Δευτέρα, την προγραμματισμένη ημέρα των εκπομπών μας), από τις 22:00 και μετά, μέσα από μια εκπομπή όπου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε (και όχι απλά να αναφέρουμε υπό μορφή λίστας) τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς που αρχίζει σταδιακά να μας αφήνει.

Το chat, το κορυφαίο όχημα επικοινωνίας της ομάδας του GameOver με τους ακροατές, που πάντα δίνει ζωή και “τροφή” στις εκπομπές, μαζί με τα links για τη ζωντανή ακρόαση, θα ενσωματωθούν εντός αυτής της είδησης λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής το βράδυ της Τετάρτης.

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4180

Υποβολή απάντησης