Monster Hunter με άρωμα… Zelda
Πληροφορίες για το πρώτο δωρεάν DLC.
Πληροφορίες για το πρώτο δωρεάν DLC.
Το Monster Hunter 4 Ultimate κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Το παιχνίδι ξεπέρασε τις προσδοκίες τις Capcom, η οποία ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τα 3 εκατ. κομμάτια. Την αναλυτική παρουσίαση του στο GameOver.gr μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.
Όπως μας υποσχέθηκε η Capcom, ο τίτλος, όπως και ο προκάτοχός του, το Monster Hunter 3: Ultimate, θα λαμβάνει δωρεάν DLC ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η εταιρία μας γνωστοποίησε ότι το MH4U θα λαμβάνει ένα μεγάλο δωρεάν “πακέτο” από DLC την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα, ξεκινώντας από αυτό το μήνα. Έτσι, στις 6 Μαρτίου θα έχουμε:
- Event Quest το οποίο μας δίνει ειδικά materials (Triforce) με τα οποία μπορούμε να φτιάξουμε μια πανοπλία βασισμένη στον Link από τη σειρά Legend of Zelda, ένα Sword & Shield βασισμένο στο Master Sword & Hylian Shield και ένα Bow βασισμένο στο Sacred Bow.
- Το πρώτο “επεισοδιακό” Quest υπό τον τίτλο Clockwork Contraption το οποίο θα συνοδεύεται με το ομώνυμο Insect Glaive το οποίο σχεδιάστηκε από fans της σειράς και πήρε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό Weapon Design που διεξήχθη στην Αμερική.
- To Ηunting Horn Emperor’s Speech το οποίο επίσης σχεδιάστηκε από fans και πήρε την πρώτη θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό που διεξήχθη στη γηραιά ήπειρο.
- Ειδικό Quest που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τα Universal Studios Japan (τα οποία διαθέτουν και θεματικό πάρκο για τη σειρά) και θα συνοδεύεται με τον αντίστοιχο θεματικό εξοπλισμό.
Για τέλος, σας αφήνουμε να απολαύσετε το επίσημο sneak-peak για τον εξοπλισμό του Link…