

Μαζί με άλλες πολλές πληροφορίες.
Μαζί με άλλες πολλές πληροφορίες.
Την εμφάνισή του έκανε σήμερα -όπως υποσχέθηκε πριν μερικές μέρες η Τreyarch- το πρώτο trailer για τον επερχόμενο Call Of Duty τίτλο, ονόματι Black Ops III. Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές σκηνές πρώτου προσώπου και να πάρετε μια γεύση για το πώς πρόκειται να δείχνει ο τίτλος από την σκοπιά του παίκτη, όταν αυτός κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου, όπως μαρτυρά στο τέλος του βίντεο η εταιρία.
Επιπλέον, μετά από μια επίσκεψη του Matt Martin στην Treyarch, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα ενσωματώνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα για τέσσερις παίκτες να παίζουν μαζί το Single player mode. Τα Exo Suits πλέον μπορείτε να τα αποκαλείτε Direct Neural Interface, δηλαδή DNI biotechnology, με τον χειρισμό να είναι γνώριμος σε όσους έχουν παίξει στο παρελθόν το Advanced Warfare.
Ακόμα, επιβεβαιώθηκε η Beta του παιχνιδιού. Χρόνια μετά την τελευταία φορά που υπήρξε Beta για κάποιο Call Of Duty τίτλο, η Treyarch αποφάσισε να επαναφέρει αυτή τη δυνατότητα. Σύμφωνα με δηλώσεις, τρεις θα είναι οι διαθέσιμοι χάρτες τους οποίους θα μπορέσουν να δοκιμάσουν οι παίκτες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, καθώς θα είναι και διαφόρων μεγεθών. Η Beta θα τρέξει σε PlayStation 4, Xbox One και PC.
Τέλος, μαζί με τα παραπάνω ανακοινώθηκαν και τα specs που θα χρειαστεί οι παίκτες να έχουν, για να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Sound Card: DirectX Compatible
Το Call Of Duty Black Ops 3 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2015 μόνο για την τρέχουσα γενιά κονσολών (PlayStation 4, Xbox One) και τα PC. Ακολουθεί το πρώτο trailer του τίτλου.