Εισβολή… αγελάδων στο Diablo 3

Για τα τρία χρόνια κυκλοφορίας του τίτλου.


Για τα τρία χρόνια κυκλοφορίας του τίτλου.


Έναν πραγματικά πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο σκέφτηκε η Blizzard για να γιορτάσει τα τρία χρόνια από το λανσάρισμα του Diablo III στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Έτσι, οι παίκτες που θα παίξουν το παιχνίδι μέχρι και τις 21 Μαίου, θα συναντήσουν ένα νέο εχθρό που ονομάζεται “Herald of the Queen” και ανήκει στην κατηγορία των… Elite Cow Enemies! Σκοτώνοντάς τον, ανοίγει μια πύλη εντός παιχνιδιού, που οδηγεί τους παίκτες σε μια τοποθεσία γνωστή ως “Not the Cow Level”. Εκeεί, βέβαια, θα αντιμετωπίζουν ορδές από εξαγριωμένα…βοοειδή, που δίνουν δίαφορες αμοιβές σκοτώνοντάς τα.

Τη δυνατότητα αυτή θα έχουν, όμως, μόνο οι κάτοχοι του τίτλου σε PC, PS4 και Xbox ONE. Ωστόσο, μη θέλοντας να αφήσει παραπονεμένους τους κατόχους του τίτλου σε PS3 και XBOX 360, η Blizzard ανακοίνωσε πως, για το ίδιο διάστημα, οι παίκτες που διαθέτουν τον τίτλο στην προηγούμενη γενιά κονσολών θα έχουν 100% μπόνους σε εμπειρία και χρυσό.

 Ακολουθεί ένα χιουμοριστικό βίντεο που δείχνει τι ακριβώς περιμένει τους παίκτες σ’ αυτό το επίπεδο!

Κώστας Παπαμήτρου
Κώστας Παπαμήτρου

Είναι θερμός οπαδός της Nintendo από παιδί, αν και στην πορεία απόλαυσε πολλές gaming στιγμές από (σχεδόν) όλες τις κονσόλες. Action adventures τρίτου προσώπου (όπως τα Tomb Raider, Prince of Persia και Assassin’s Creed) αλλά και ποιοτικά RTS μπορούν να τον κρατούν απασχολημένο για ώρες, αν δεν βλέπει ταινίες ή σειρές.

Άρθρα: 1102

Υποβολή απάντησης