Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του Zero Time Dilemma

Για PS Vita και 3DS.


Για PS Vita και 3DS.


Οι Aksys Games και Spike Chunsoft ανακοίνωσαν την επίσημη ονομασία για το Zero Escape 3, η οποία θα είναι “Zero Time Dilemma”, ενώ δημοσίευσαν και την επίσημη περιγραφή για το νέο τίτλο: 

“Βασιζόμενος στην επιτυχία των προκατόχων του: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors και Virtue’s Last Reward, ο δημιουργός Kotaro Uchikoshi υπόσχεται πως θα δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις φορητές κονσόλες με το νέο του τίτλου. Με τις επιλογές να είναι κύριος πρωταγωνιστής ώστε να φτάσει ο παίκτης στη σωτηρία και τη διαφυγή του. Παράλληλα, θα πρέπει να θυσιάσει την ανθρωπιά του ώστε να κερδίσει την ελευθερία του. Ενώ μια νέα εποχή καταστροφής εμφανίζεται στον ορίζοντα, πρέπει να ληφθούν αδύνατες αποφάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς ο χαρακτήρας θα ταλαντώνεται ανάμεσα στην γραμμή της άφεσης αμαρτιών ή την ολοκληρωτική καταδίκη. Σχεδιάστε την απόδρασή σας”.

Το Zero Time Dilemma αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016 για PS Vita και 3DS.

Σταύρος Λιναρδάκος
Σταύρος Λιναρδάκος

Το ταξίδι και η πορεία του Σταύρου στα ιαπωνικής προέλευσης βιντεοπαιχνίδια ξεκίνησε το μακρινό 1997, με το Final Fantasy VII. Ωστόσο, αυτή η πορεία δεν περιορίστηκε μόνο στο συγκεκριμένο είδος, αφού οι κλώνοι του, εργάζονται υπερωρίες (με ταχύτητα road runner), ώστε να καλύψουν και άλλες κατηγορίες-genres, της gaming βιομηχανίας.

Άρθρα: 659

Υποβολή απάντησης