Απαιτήσεις PC για το Assassin’s Creed: Syndicate

Λίγο καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με πέρσι.


Λίγο καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με πέρσι.


Η Ubisot ανακοίνωσε και επίσημα τις τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να έχουν οι υπολογιστές για να “τρέξουν” τη νέα περιπέτεια των Ασσασσίνων. Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Λειτουργικό: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
Μνήμη: 6GB ή περισσότερο για Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 660 ή AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM με Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Ήχος: DirectX συμβατή κάρτα ήχου με τα τελευταία drivers

Προτεινόμενες απαιτήσεις:

Λειτουργικό: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Μνήμη: 8GB
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) ή GTX 970 (4GB) ή AMD Radeon R9 280X (3GB) ή καλύτερη
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Ήχος: DirectX 9.0c συμβατή κάρτα ήχου με τα τελευταία drivers
Χωρητικότητα δίσκου: 50 GB διαθέσιμος χώρος

Σημείωση του developer: Για την προτεινόμενη εμπειρία, το παιχνίδι απαιτεί χρήση κάρτας γραφικών με εσωτερική μνήμη 3 GB και περισσότερο, όταν αναπαράγεται σε Full HD ρυθμίσεις. Για τους κατόχους καρτών NVidia θα παρέχονται ρυθμίσεις TXAA, HBAO+, PCSS και δυνατότητες GeForce Experience και G-Sync Support.  Τέλος, τα high-end συστήματα θα μπορούν να κάνουν χρήση του Multisample Anti-Aliasing, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι σε πολλαπλές οθόνες και αναπαραγωγή σε διάταξη AMD CrossFire / NVIDIA SLI. Τα στοιχεία ελέγχου θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα, ενώ θα υπάρχει και υποστήριξη για χειριστήρια Xbox 360, Xbox One & PlayStation 4.

Με την πρώτη ματιά οι απαιτήσεις είναι λίγο πιο χαμηλές σε σχέση με το AC: Unity. Μένει να δούμε και στην πράξη το πόσο ομαλά θα “τρέχει” το παιχνίδι στους υπολογιστές. Υπενθυμίζουμε ότι ο τίτλος κυκλοφορεί ήδη στις κονσόλες νέας γενιάς (σχετικό review του Game Over μπορείτε να διαβάσετε εδώ) ενώ η έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα κυκλοφορήσει στις 19 του μηνός.

Κώστας Παπαμήτρου
Κώστας Παπαμήτρου

Είναι θερμός οπαδός της Nintendo από παιδί, αν και στην πορεία απόλαυσε πολλές gaming στιγμές από (σχεδόν) όλες τις κονσόλες. Action adventures τρίτου προσώπου (όπως τα Tomb Raider, Prince of Persia και Assassin’s Creed) αλλά και ποιοτικά RTS μπορούν να τον κρατούν απασχολημένο για ώρες, αν δεν βλέπει ταινίες ή σειρές.

Άρθρα: 1106

Υποβολή απάντησης