Επιβεβαιώθηκε η συνέχεια για το Life is Strange [Ενημέρωση]

Ενώ αναμένεται retail έκδοση για το αρχικό παιχνίδι.


Ενώ αναμένεται retail έκδοση για το αρχικό παιχνίδι.


Μόλις τον προηγούμενο μήνα έγινε διαθέσιμο στην αγορά το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο για το Life is Strange της Dontnod Entertainment, το οποίο ολοκλήρωσε με εξαίσιο τρόπο την ιστορία της Max Caulfield. Η διανομή των πέντε επεισοδίων από την Square Enix είχε ξεκινήσει να γίνεται σταδιακά από τις αρχές της τρέχουσας χρονιάς και πλέον η πρώτη σαιζόν της σειράς είναι διαθέσιμη στον καθένα, για να την απολαύσει ολοκληρωμένη. Πρώτη σαιζόν, όπως αναφέρουμε προηγουμένως, γιατί όπως φαίνεται το adventure παιχνίδι του γαλλικού studio θα αποκτήσει συνέχεια στο μέλλον. Τουλάχιστον, αυτό απορρέει από πρόσφατες δηλώσεις του Alain Damasio, συνιδρυτή της ομάδας ανάπτυξης με έδρα στο Παρίσι, ο οποίος ανέφερε πως διετέλεσε καθήκοντα “γιατρού” για το σενάριο του τίτλου, ενώ θα συμμετέχει επίσης και στην επερχόμενη συνέχειά του. Αν και είχαν υπάρξει υπόνοιες στο παρελθόν για μια δεύτερη σαιζόν, τα λεγόμενα του Alain Damasio επιβεβαιώνουν πως το Life is Strange θα αποκτήσει ένα sequel – ενδεχομένως και πάλι με επεισοδιακή μορφή – μέσα στα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά την πρώτη σαιζόν, στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η νεαρή Max, που έχει την δυνατότητα να αντιστρέψει τον χρόνο, είναι διαθέσιμη – ολόκληρη πλέον – έναντι 20 ευρώ για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One, μέσω ψηφιακής διανομής. Σύμφωνα όμως με καταχώρηση ηλεκτρονικού καταστήματος, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή, προς τέρψιν κάθε θιασώτη των φυσικών αντιτύπων, στις 22 Ιανουαρίου 2016, με αντίτιμο 30 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε λίαν συντόμως την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Square Enix και Dontnod Entertainment, για επιβεβαίωση της διάθεσης του τίτλου σε retail έκδοση εντός της επόμενης χρονιάς.

 

Ενημέρωση: Όπως φαίνεται, οι δηλώσεις του Alain Damasio, οι οποίες έγιναν σε γαλλικό μέσο τις προηγούμενες ημέρες, έχουν τροποποιηθεί, με τον συνιδρυτή της Dontnod Entertainment να αναφέρει τελικά πως θα ήταν επιθυμία του να εργαστεί σε ένα πιθανό, μελλοντικό sequel για το Life is Strange, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε βεβαιότητα, προς το παρόν, για υλοποίησή του. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί στο μέλλον ένα sequel, η δημιουργία του οποίου ίσως ενθαρρυνθεί από ενδεχόμενη εμπορική επιτυχία του αρχικού adventure παιχνιδιού της γαλλικής ομάδας ανάπτυξης.

Μιχάλης Περικλέους
Μιχάλης Περικλέους
Άρθρα: 2505

Υποβολή απάντησης