“Διέρρευσαν” οι συλλεκτικές εκδόσεις του Dark Souls 3
Μαζί με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.
Μαζί με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με έναν ιδιαίτερα παρατηρητικό χρήστη του NeoGaf, φαίνεται να έχουν διαρρεύσει στο online κατάστημα Geekay Games εικόνες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του Dark Souls 3, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Θα υπάρχουν δυο διαφορετικές συλλεκτικές εκδόσεις, όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες, η Collector’s Edition και η Prestige Edition, με τη δεύτερη να είναι καλύτερη και ακριβότερη της πρώτης. Φαινομενικά περιέχουν σχεδόν τα ίδια αντικείμενα, ωστόσο η διαφορά θα βρίσκεται στο συμπεριλαμβανόμενο αγαλματίδιο και το κουτί της κάθε έκδοσης.
Η πρώτη θα περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του Dark Souls 3, μια μεταλλική θήκη, την φιγούρα Red Knight Figurine (25 εκ.), ένα artbook με σκληρό εξώφυλλο, έναν υφασμάτινο χάρτη του παιχνιδιού, το soundtrack του τίτλου, τρία patches, ενώ όλα αυτά θα περιέχονται στην ειδική της συσκευασία. Η δεύτερη έκδοση θα περιλαμβάνει ό,τι και η πρώτη, πλην αγαλματιδίου και συσκευασίας, με την φιγούρα Lord of Cinder (40 εκ.) να περιέχεται σε αυτή. Η Collector’s Edition θα προσφέρεται έναντι 125 περίπου ευρώ, ενώ η Prestige Edition θα έχει αντίτιμο περίπου 450 ευρώ.
Από τις εικόνες, η ημερομηνία διάθεσης του τίτλου σε όλες τις πλατφόρμες φαίνεται να έχει οριστεί για τις 12 Απριλίου 2016. Για την ώρα, δεν υπάρχει επίσημη τελική ανακοίνωση από την Bandai Namco και την From Software επάνω στο θέμα, αν και είναι ήδη γνωστό πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη εντός του ερχόμενου Απριλίου.