Επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας Nintendo Account

Πρεμιέρα στην Ιαπωνία.


Πρεμιέρα στην Ιαπωνία.


Από σήμερα, 1/12 (και για αρχή μόνο στην Ιαπωνία), ξεκίνησε η νέα υπηρεσία της Nintendo, με το όνομα Nintendo Account, η οποία στοχεύει να ενοποιήσει τη σύνδεση σε όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές πλατφόρμες της Nintendo σε έναν λογαριασμό.

Έτσι, όλοι όσοι έχουν Nintendo Network ID (NNID) το οποίο είναι καταχωρημένο σε Ιαπωνικό Wii U ή 3DS, μπορούν να κατευθυνθούν στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας (διαθέσιμη μόνο στα ιαπωνικά) και να καταχωρήσουν εκεί το account τους. Επιπλέον, μαζί με την καταχώρηση των στοιχείων τους, οι παίκτες θα μπορούν να τον “συνδέσουν” και με δημοφιλείς υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το Google Plus.

Τα μέλη θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με το ιστορικό αγορών, στατιστικά στοιχεία από το συνολικό gameplay και στοιχεία διεπαφής με άλλους παίκτες. Παράλληλα υπάρχει και μια ειδική σελίδα με τίτλο “Discounts Just for You”, όπου οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν προσωποποιημένες εκπτώσεις σε περιεχόμενο, ανάλογα με τη συνολική τους δραστηριότητα. 

Τέλος, όσοι έχουν ήδη γραφτεί, αναφέρουν ότι και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2016, η Nintendo θα προσφέρει 100 γιεν για κάθε 1000 γιεν που ξοδεύονται στο Nintendo eShop ανά μέρα, με μέγιστο όριο το ποσό των 10,000 γιεν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα προσφερθεί κάτι τέτοιο και στις δυτικές αγορές, όταν η υπηρεσία γίνει μελλοντικά διαθέσιμη και εκεί, ωστόσο μέχρι τότε θα πρέπει να περιμένουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

Κώστας Παπαμήτρου
Κώστας Παπαμήτρου

Είναι θερμός οπαδός της Nintendo από παιδί, αν και στην πορεία απόλαυσε πολλές gaming στιγμές από (σχεδόν) όλες τις κονσόλες. Action adventures τρίτου προσώπου (όπως τα Tomb Raider, Prince of Persia και Assassin’s Creed) αλλά και ποιοτικά RTS μπορούν να τον κρατούν απασχολημένο για ώρες, αν δεν βλέπει ταινίες ή σειρές.

Άρθρα: 1109

Υποβολή απάντησης