Teaser Trailer για το Shiness:The Lightning Kingdom

Μαζί με κάποιες πληροφορίες.


Μαζί με κάποιες πληροφορίες.


Η Focus Home Interactive δημοσίευσε ένα νέο trailer από το Shiness: The Lightning Kingdom. Σύμφωνα με το γαλλικό στούντιο Enigami, θα περιέχει έναν “τεράστιο κόσμο”, όπου θα πραγματοποιείται μια αλληλεπίδραση χάρη στους 5 διαθέσιμους χαρακτήρες. Οι αλληλεπιδράσεις αυτές θα είναι απαραίτητες ώστε να ανοίξουν νέα μονοπάτια και δρόμοι στον κόσμο του παιχνιδιού.

Όσον αφορά στη μάχη του παιχνιδιού, θα είναι αρκετά γρήγορη και θα χρησιμοποιεί συνδυασμό κινήσεων όπως magic, parries και blocks. Τέλος, οι χαρακτήρες θα αποκτούν εμπειρία μέσω της μάχης και των quests, ενώ όσο προχωράει η ιστορία του παιχνιδιού θα μαθαίνουν νέες ικανότητες και μαγικά.

Το Shiness:The Lightning Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 για PS4, Xbox One, Windows, Mac και Linux.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε το teaser trailer του παιχνιδιού.

Σταύρος Λιναρδάκος
Σταύρος Λιναρδάκος

Το ταξίδι και η πορεία του Σταύρου στα ιαπωνικής προέλευσης βιντεοπαιχνίδια ξεκίνησε το μακρινό 1997, με το Final Fantasy VII. Ωστόσο, αυτή η πορεία δεν περιορίστηκε μόνο στο συγκεκριμένο είδος, αφού οι κλώνοι του, εργάζονται υπερωρίες (με ταχύτητα road runner), ώστε να καλύψουν και άλλες κατηγορίες-genres, της gaming βιομηχανίας.

Άρθρα: 659

Υποβολή απάντησης