Το System Shock στο Kickstarter
Συν απαιτήσεις για υπολογιστές και pre-Alpha gameplay video.
Συν απαιτήσεις για υπολογιστές και pre-Alpha gameplay video.
Έναρξη καμπάνιας στο Kickstarter για το System Shock, το remake για το παιχνίδι το οποίο έγινε αρχικά διαθέσιμο στην αγορά το μακρινό 1994. Από τις 28 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στηρίξουν την εκστρατεία της Nightdive Studios, η οποία έχει ως στόχο τη συγκέντρωση τουλάχιστον 900 χιλιάδων δολαρίων, για υλοποίηση του σχετικού project, ενώ οι εισφορές για τον τίτλο έχουν ξεπεράσει ήδη τις 350 χιλιάδες δολάρια, μέσα σε λίγες μόνο ώρες από το ξεκίνημα της καμπάνιας. Να σημειώσουμε, ότι όσοι επιθυμούν να λάβουν ένα αντίτυπο για το re-imagined System Shock θα πρέπει να καταβάλουν τουλάχιστον 25 δολάρια, ενώ ένα demo του παιχνιδιού είναι προσβάσιμο μέσα από τα Steam, GOG και Humble Store.
Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν μέσα από τη σελίδα για την εν λόγω pre-Alpha του τίτλου στο Steam οι απαιτήσεις του παιχνιδιού για υπολογιστές. Το νέο System Shock χρειάζεται τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM για ικανοποιητική απόδοση και κάρτα γραφικών με 2 GB μνήμη, ενώ αναλυτικά τις απαιτήσεις του τίτλου μπορείτε να δείτε με το πέρας του κειμένου. Σύμφωνα με την περιγραφή του συγκεκριμένου, φιλόδοξου εγχειρήματος στο Kickstarter, το επερχόμενο System Shock αποτελεί μια σύγχρονη υλοποίηση για το πρωτότυπο παιχνίδι του 1994, που έχει αναπτυχθεί με τη Unity μηχανή γραφικών. Επίσης, τη μουσική επένδυση του τίτλου έχει επιμεληθεί ο Jonathan Peros, ενώ στον ρόλο της SHODAN επιστρέφει η Terri Brosius.
Ακολουθεί το πιο πρόσφατο video που δόθηκε στη δημοσιότητα για το παιχνίδι, με gameplay υλικό από το pre-Aplha build του. Το System Shock πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Mac και Linux, εφόσον συγκεντρωθεί ένα ποσό τουλάχιστον 1.1 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ με βάση την εκτίμηση της ομάδας ανάπτυξης θα λανσαριστεί στην αγορά, για PC και Xbox One, τον Δεκέμβριο του 2017, χωρίς να αποκλείεται η διάθεσή του μελλοντικά και σε άλλες πλατφόρμες.
Minimum:
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
Processor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Recommended:
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
Processor: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 or better
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space