Νεώτερα για τα Pokemon Sun and Moon
Με μια ειδική demo έκδοση να καταφτάνει σύντομα.
Με μια ειδική demo έκδοση να καταφτάνει σύντομα.
Μέσω ενός πρόσφατου βίντεο, η Pokemon Company και η Nintendo έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για την επερχόμενη έβδομη γενιά της σειράς Pokemon. Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε και να παρακολουθήσετε παρακάτω, αποκαλύφθηκαν οι εξελιγμένες μορφές των starter Pokemon, τα οποία ακούν στα ονόματα Dartrix (φυτού/ιπτάμενου), Torracat (φωτιάς), and Brionne (νερού). Επιπλέον, μάθαμε περισσότερα για τη συνδεσιμότητα Wi-Fi των παιχνιδιών, η οποία αποκαλείται Festival Plaza και η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες όσο θα βρίσκονται συνδεδεμένοι online.
Μια ακόμα καινοτομία των τίτλων, το Poké Pelago θα επιτρέπει στα “ξεχασμένα” στα κουτιά Pokemon να λαμβάνουν μέρος σε δραστηριότητες, η ολοκλήρωση των οποίων θα επιτρέπει είτε τη στρατολόγηση νέων Pokemon ή την εύρεση αντικειμένων. Επίσης, μετά από μια μεγάλη περίοδο φημολογίας, επιβεβαιώθηκε και η επιστροφή των Mega Evolutions, η οποία και θα επιτυγχάνεται μέσω των Z-Rings, των αντικειμένων που θα είναι υπεύθυνα για την εξαπόλυση των Z-moves.
Τέλος, όσοι παίκτες επιθυμούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα νέα παιχνίδια, θα μπορούν από τις 18 Οκτωβρίου να κατεβάσουν την ειδική έκδοση demo, η οποία υπόσχεται να προσφέρει μια δόση από το gameplay των τίτλων παρέα με το Ash-Greninja.Το Greninja αυτό έχει μια νέα ικανότητα, την Battle Bond, η οποία και του επιτρέπει να αλλάζει μορφή κάθε φορά που νικιέται ένας αντίπαλος, μεταμορφώνοντάς το και δίνοντάς του τη μορφή που έχει το Greninja του Ash Kechum στην anime σειρά. Το Greninja αυτό θα μπορεί επίσης να μεταφερθεί στα κανονικά παιχνίδια, μετά τη λήξη του demo, δίνοντας έτσι στους παίκτες να αποκτήσουν εξαρχής ένα αρκετά σπάνιο και δυνατό Pokemon.
Θυμίζουμε ότι τα Pokemon Sun & Moon αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 23 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για τη φορητή κονσόλα της Nintendo.