Ευχές από το GameOver

Για γιορτές με υγεία, χαρά και πολύ gaming!

Για γιορτές με υγεία, χαρά και πολύ gaming!

Φτάνοντας πια στο τέλος μιας ακόμα χρονιάς, νιώθουμε την ανάγκη, όλοι εδώ στο GameOver, να ευχηθούμε στους φίλους του site και στις οικογένειές τους να περάσουν υπέροχα Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και χαρά. Θέλουμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε προς το site κατά το τελευταίο εξάμηνο, σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της δωδεκάχρονης πορείας του, και να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το 2017 να γίνουμε καλύτεροι, να διορθώσουμε ό,τι δεν πάει καλά και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε παρέα.

Αυτή η είδηση με τις ευχές μας δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα τα πούμε πάλι από το επόμενο έτος, αφού θα είμαστε εδώ και την επόμενη εβδομάδα, με ορισμένα ενδιαφέροντα άρθρα.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, με υγεία, προσοχή στους δρόμους για όσους ταξιδέψουν, και πολύ (και καλό) gaming!

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4186

Υποβολή απάντησης