Μια ματιά στον κόσμο του The Last Of Us II

Άκρως καθηλωτική και βίαιη cinematic σκηνή. 

Άκρως καθηλωτική και βίαιη cinematic σκηνή. 

 Το κλείσιμο της παρουσίασής της κατά τη συνέντευξη Τύπου στο PGW έκανε η Sony με μια ακόμα ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι της Naughty Dog. Ο λόγος για το The Last Of Us ΙΙ, του οποίου το νεότερο cinematic trailer μάς άφησε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις σχετικά με το πού βρισκόμαστε στο σύμπαν του Joel και της Ellie.

 Αν και θα θέλαμε να δούμε περισσότερα, αναφορικά με το νέο παιχνίδι, πέρα από ένα απλό cutscene, διαπιστώνουμε εν τούτοις πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πρόσωπα τα οποία δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα μέσα από το πρώτο παιχνίδι, ενώ η αναμενόμενη συνέχεια του The Last of Us φαίνεται πως έχει την ίδια ατμόσφαιρα και πως βαδίζει στα ίδια χνάρια με τον προκάτοχό του. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για τον τίτλο. 

Το The Last Of Us II αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4. Ακολουθεί το βίντεο.

Θάνος Τσομπάνης
Θάνος Τσομπάνης

Από τον Cpt. Price μέχρι τον Zavala, ο Θάνος πάντα ήταν παιδί των Multiplayer games. Απολαμβάνει κάθε στιγμή αδρεναλίνης που μπορεί να του προφέρει μια online μάχη ενίοτε σε competitive επίπεδο. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν βγαίνει offline για να βυθιστεί σε μια καλή ιστορία.

Άρθρα: 753

Υποβολή απάντησης