
Με πολλούς τίτλους “εξοπλίστηκε” η Microids για το 2019
Με επιστροφές παλιών ονομάτων.

Με επιστροφές παλιών ονομάτων.
Η Microids έκανε γνωστό το πλάνο κυκλοφοριών που έχει ετοιμάσει για το 2019. Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της Microids, Elliot Grassiano, ανέφερε ότι το 2018 ήταν μια χρονιά-ρεκόρ για την εταιρεία με πολλές επιτυχίες όπως τα Asterix & Obelix XXL2, Gear.Club Unlimited 2, Toki και Flashback 25th Anniversary, και συνέχισε λέγοντας ότι οι παραπάνω επιτυχίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τη μακροπρόθεσμη στρατηγική και τη θέλησή τους να αναπτύσσουν παιχνίδια με όλο και μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. Ο Grassiano έκλεισε λέγοντας: “Φέτος, είμαστε χαρούμενοι που θα προσφέρουμε νέες περιπέτειες και εμπειρίες στην κοινότητα μας”.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019 από την Microids, όπως αυτοί περιγράφονται στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας.
ASTERIX & OBELIX XXL3: THE CRYSTAL MENHIR
Κυκλοφορία: Q4 2019
PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac
Ανάπτυξη: OSome Studio
Μια οδύσσεια για να την μοιραστείτε με όλους, φτιαγμένη με χιούμορ, χαστούκια και φιλία
Οι δύο πασίγνωστοι Γαλάτες επιστρέφουν, πιο γυμνασμένοι από ποτέ και έτοιμοι να τραβήξουν την προσοχή σας στο Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir! Τι έχει το μενού; Αγριογούρουνα, γέλιο και χαστούκια δεξιά κι αριστερά. Πιστό στον προκάτοχο του, το παιχνίδι θα προσφέρει κινηματογραφικές αναφορές. Για πρώτη φορά, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτήν την φανταστική περιπέτεια μόνοι ή σε co-op mode στον ρόλο του Asterix ή του Obelix!
Ο Asterix, ο Obelix και ο Dogmatix πρέπει να ανακατασκευάσουν το μυστηριώδες, κρυστάλλινο Μενίρ. Θα ταξιδέψουν στις τέσσερις γωνιές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ακόμα παραπέρα, για να σταματήσουν μια τρομακτική απειλή!
BLACKSAD: UNDER THE SKIN
Κυκλοφορία: Σεπτέμβριος 2019
PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac
Ανάπτυξη: Pendulo Studios και YS Interactive
Το Blacksad: Under the Skin, ένα αφηγηματικό adventure game που αναπτύσσεται από την Pendulo Studios και την YS Interactive, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 στο PlayStation 4, στο Xbox One, στο Nintendo Switch, στα PCs και στα Mac.
Η Microids αποκαλύπτει νέες εικόνες ώστε οι παίκτες να ανακαλύψουν μερικούς νέους χαρακτήρες από αυτήν την αποκλειστική ιστορία, αλλά και νέα σκίτσα του John Blacksad!
FORT BOYARD
Κυκλοφορία: Ιούνιος 2019
PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac
Ανάπτυξη: Appeal Studios
Παρακολουθήστε τον θρύλο του Fort Boyard και αντιμετωπίστε προκλήσεις αντάξιες των μεγαλύτερων περιπετειών! Σε αυτό το party game, οι παίκτες θα συμμετέχουν στις δοκιμασίες της ομώνυμης τηλεοπτικής εκπομπής. Μόνοι ή με τρεις ακόμη φίλους τους, θα συναντήσουν εμβληματικούς χαρακτήρες του πέτρινου οικήματος, στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα κλειδιά για να πάρουν τον θησαυρό.
Η αντοχή, η επιδεξιότητα και η επιμονή θα είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θα χρειαστούν για να κερδίσουν όσα περισσότερα νομίσματα μπορούν.
TOKI
Κυκλοφορία: Q2 2019
PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac
Ανάπτυξη: Microids
Μετά την μεγάλη επιστροφή του στο Nintendo Switch, το arcade remake του καλτ παιχνιδιού TOKI θα κυκλοφορήσει φέτος στο PlayStation 4, στο Xbox One, στα PCs και στα Mac! Παρά το ότι το gameplay παραμένει πιστό στον αρχικό τίτλο, οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα αποκτήσουν ένα Speedrun mode, ένα σύστημα με quick saves και 5 πρόσθετα φίλτρα γραφικών για να μπορέσετε να απολαύσετε το TOKI με διαφορετικούς τρόπους!
Το TOKI θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στο PlayStation Store, στο Xbox Marketplace, στα PCs και στα Mac. Σε εμπορική συσκευασία θα κυκλοφορήσει μόνο για το PlayStation 4 στην Ευρώπη.
TITEUF THE GAME
Κυκλοφορία: Q4 2019
PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac
Ανάπτυξη: Vetasoft
Ο Titeuf και οι φίλοι του επιστρέφουν στον κόσμο των video games! Βοηθήστε τους να υποδυθούν καλύτερα ότι είναι τα χειρότερα ντουβάρια του σχολείου σε 50 mini-games, όπου συμμετέχουν ως και 4 παίκες.
Την ημέρα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Titeuf παρακολουθεί μια τηλεοπτική εκπομπή για τις μεθόδους κλωνοποίησης. Οι επιστήμονες επιλέγουν τις πιο όμορφες ράτσες προβάτων για να δημιουργήσουν κλώνους. Ο Titeuf τρομάζει… Είναι, κατά κάποιο τρόπο, σαν να διαλέγουν τον καλύτερο μαθητή της τάξης!
Μέχρι το τέλος Απριλίου, η Microids θα αποκαλύψει επίσης το reboot ενός τίτλου που προκάλεσε τεράστια αίσθηση τη δεκαετία του 2000.