


Με νέο παράθυρο κυκλοφορίας, το φθινόπωρο του 2020.

Με νέο παράθυρο κυκλοφορίας, το φθινόπωρο του 2020.
Παρά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του, που είχε οριστεί για την άνοιξη του 2020, το επόμενο strategy game της Romero Games θα καθυστερήσει μερικούς μήνες, με το παράθυρο κυκλοφορίας του να μετατίθεται για το φθινόπωρο του ίδιου έτους.
Μέσα από το ετήσιο report της Paradox Interactive για το 2019, το οποίο δημοσιεύθηκε την Τρίτη 18/2, η CEO της εταιρίας, Ebba Ljungerud, με ειδική δήλωση γνωστοποίησε το γεγονός, αναφέροντας συγκεκριμένα πως η απόφαση για παραπάνω χρόνο ανάπτυξης του επερχόμενου strategy game πάρθηκε από κοινού με την Romero Games, με στόχο την παράδοση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας που αξίζει στο community και πληροί τα standards της εταιρίας. Συμπληρωματικά, η Romero Games, με δική της ανακοίνωση, δήλωσε ευχαριστημένη για τον επιπλέον χρόνο ανάπτυξης, καθώς έτσι θα μπορέσει να τελειοποιήσει τον τίτλο της.
Υπενθυμίζεται ότι το Empire of Sin, ένα παιχνίδι στρατηγικής που έχει ως θεματολογία του τις μάχες των συμμοριών στο Σικάγο του 1920, αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλες τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς (PS4, Xbox One & Nintendo Switch) αλλά και για PC (Windows & Mac).