εξαγορά της Bungie από τη Sony

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Bungie από τη Sony

Διατηρώντας ελευθερία και πλήρη ανεξαρτησία.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε πως η συμφωνία της με την Bungie έφτασε στην ολοκλήρωσή της.

Πρόκειται για την εξαγορά του εν λόγω αμερικανικού στούντιο ανάπτυξης από τη Sony, που αρχικά πληροφορηθήκαμε προς τα τέλη του περασμένου Γενάρη, με το συνολικό “deal” να φτάνει στο ποσό των $3,6 δισεκατομμυρίων.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τότε, η Bungie θα είναι ελεύθερη και πλήρως αυτόνομη για να παράγει περιεχόμενο σε πλατφόρμες της επιλογής της, ακόμα και μετά το κλείσιμο της παρούσας συμφωνίας, με τη Sony να δηλώνει πως θα έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα για τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Όπως αναφέρει η Bungie αναφορικά με το συγκεκριμένο γεγονός: “Παραμένουμε υπεύθυνοι για την πορεία μας. Θα συνεχίσουμε να διανέμουμε αυτόνομα και να αναπτύσσουμε με δημιουργικότητα τα παιχνίδια μας. Θα εξακολουθήσουμε να κατευθύνουμε μία ομάδα, μία ενοποιημένη κοινότητα. Τα παιχνίδια μας θα συνεχίσουν να είναι παρόντα εκεί που βρίσκεται η κοινότητά μας, όπου κι αν επιλέξουν να παίξουν.

Γιώργος Ανδρεαδάκης
Γιώργος Ανδρεαδάκης

Γεννηθείς το 2001, ο Γιώργος δε συγκαταλέγεται ανάμεσα στους "παλιούς" του χώρου, καθώς η ενασχόλησή του με τα video games ξεκίνησε το 2008, παρέα με PS2 και Gran Turismo 4. Έκτοτε, όντας κυρίως single player, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, ενώ βρίσκει πάντα χρόνο για σωματική άσκηση και Metal/ Hard Rock μουσική.

Άρθρα: 646

Υποβολή απάντησης