Εκρηκτικό ντεμπούτο για το Call of Duty: Modern Warfare II – UK Retail Charts 29 Οκτωβρίου 2022

Με πτώση όμως συγκριτικά με το Modern Warfare του 2019.

Το Call of Duty: Modern Warfare II βρέθηκε απευθείας με την κυκλοφορία του στο No. 1 των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο καινούργιος τίτλος της Activision κατέγραψε άνοδο 42% σε σχέση με το περσινό, απογοητευτικό Call of Duty: Vanguard, αλλά οι πωλήσεις του έπεσαν 61% συγκριτικά με το Call of Duty: Modern Warfare του 2019. Το 53% των πωλήσεων αφορούν το PlayStation 5, το 29% το Xbox και το 18% το PlayStation 4.

Το FIFA 23 έπεσε στο No. 2, με το Bayonetta 3 να κάνει το ντεμπούτο του στο No. 3, ενώ τα Horizon Forbidden West στο No. 4 και Gotham Knights στο No. 5 κλείνουν το Top 5. Οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώθηκαν από τα Mario Kart 8 Deluxe στο No. 6, Mario + Rabbids: Spark of Hope στο No. 7, Nintendo Switch Sports στο No. 8, Splatoon 3 στο Νο. 9, και LEGO Star Wars: The Skywalker Saga στο Νο. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. Call of Duty: Modern Warfare II
  2. FIFA 23
  3. Bayonetta 3
  4. Horizon Forbidden West
  5. Gotham Knights
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Mario + Rabbids: Spark of Hope
  8. Nintendo Switch Sports
  9. Splatoon 3
  10. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
Χρήστος Ντίνος
Χρήστος Ντίνος

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα του με το PlayStation, αν και η εισαγωγή έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνει ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, Action- Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη, και πάντα υπάρχει χρόνος για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άρθρα: 346

Υποβολή απάντησης