Αλλαγή πλεύσης για την Infinity Ward;

Φήμες αναφέρουν πως η εταιρία θα ασχοληθεί με κάτι νέο, πέρα από τη σειρά Call of Duty

Φήμες αναφέρουν πως η εταιρία θα ασχοληθεί με κάτι νέο, πέρα από τη σειρά Call of Duty

Μια σημαντική φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σχετικά με την Infinity Ward και ειδικότερα με την πρόθεση της συγκεκριμένης ομάδας ανάπτυξης να ασχοληθεί με κάτι νέο. Σε παλιότερες δηλώσεις της, είχε κάνει γνωστό πως θα εγκαταλείψει τη σειρά Call of Duty αν αισθανθεί πως δεν έχει κάτι καινούργιο να προσφέρει. Με το Modern Warfare 2 να έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του και με τα downloadable πακέτα να είναι προγραμματισμένα για την άνοιξη -αποτελούν χρονική αποκλειστικότητα του Xbox 360- δεν φαντάζει διόλου απίθανο η Infinity Ward να καταπιαστεί με κάτι διαφορετικό.

Εξάλλου χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επικεφαλή της ομάδας ανάπτυξης, Rob Bowling, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο στοιχείο σχετικά με το πώς θα είναι ο επόμενος τίτλος μας και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε πριν την ολοκλήρωση του Modern Warfare 2”.

 

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης