Trailer για το Splinter Cell: Blacklist

Η Ubisoft μας ξεναγεί στα τρία βασικά play-styles του τίτλου

Η Ubisoft μας ξεναγεί στα τρία βασικά play-styles του τίτλου

Με ένα νέο trailer, η Ubisoft ξεναγεί τους παίκτες στα τρία βασικά και διαφορετικά play-styles που μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες στον επερχόμενο τίτλο της, Splinter Cell: Blacklist. Τα τρία αυτά play-styles, χωρίζονται στα Ghost, Panther και Assault, το καθένα απο τα οποία απαιτεί διαφορετική προσέγγιση στο gameplay και φανερώνει ξεχωριστές πτυχές του. 

Το νεότερο μέλος της σειράς Splinter Cell θα κυκλοφορήσει  στις 23 Αυγούστου στην Ευρώπη, για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

 

{nomultithumb}

Χρήστος Λιάπης
Χρήστος Λιάπης

Πραγματικό παιδί της γενιάς του '90, το (όχι και τόσο) μακρινό gaming ταξίδι του ξεκίνησε κάτι Χριστουγεννιάτικα πρωινά με γάλα κακάο και Crash Bandicoot στο PS One. Έκτοτε, πασχίζει να καλύψει το εύρος παλιών και νέων όχι μόνο παιχνιδιών, αλλά ταινιών, σειρών, βιβλίων και μουσικής, σπαταλά καθημερινά πολύτιμο χρόνο αγναντεύοντας το ταβάνι και μετά γκρινιάζει ότι δεν προλαβαίνει τίποτα.

Άρθρα: 356

Υποβολή απάντησης