Αναβίωση της σειράς Dead to Rights;

Αν και η Namco-Bandai δεν έχει πάρει ακόμα θέση στο θέμα

Αν και η Namco-Bandai δεν έχει πάρει ακόμα θέση στο θέμα

Την επιστροφή της σειράς Dead to Rights φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά η Namco αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αυτό που εικάζεται είναι πως η δράση θα εκτυλίσσεται και πάλι στην Grant City όπου ένα πλήθος νέων χαρακτήρων θα προσπαθήσει να ξυπνήσει τις ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν όπου η δράση ήταν ακατάπαυστη. Τα πρώτα στοιχεία  -που επαναλαμβάνουμε ότι είναι ανεπιβεβαίωτα- κάνουν λόγο για περισσότερες μάχες σώμα με σώμα, έντονες ανταλλαγές πυροβολισμών, ενώ ο τίτλος θα περιγράφει και πάλι τη δράση μέσα από κάμερα τρίτου προσώπου.

Το αν τα παραπάνω αληθεύουν ή όχι είναι κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τη Namco-Bandai, αν και είναι αρκετές οι πηγές που θεωρούν σίγουρη την επιστροφή της σειράς. Το αρχικό Dead to Rights είχε κυκλοφορήσει στα PlayStation 2 και Xbox ενώ αργότερα ακολούθησε και ένα sequel.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης