Ανακοινώθηκαν sequels του F.E.A.R για PC και κονσόλες νέας γενιάς

Ανακοινώθηκαν sequels του F.E.A.R για PC και κονσόλες νέας γενιάς

Ανακοινώθηκαν sequels του F.E.A.R για PC και κονσόλες νέας γενιάς Από τη Monolith, την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών όπως τα F.E.A.R. και Condemned: Criminal Orogins, ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά η επικείμενη κυκλοφορία μιας συνέχειας του άκρως επιτυχημένου τίτλου βολών πρώτου προσώπου F.E.A.R. Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της εταιρείας, η συνέχεια του παιχνιδιού θα φέρει διαφορετικό όνομα, μιας και τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος «F.E.A.R.» τα έχει πλέον στην κατοχή της η εκδότρια Vivendi-Universal, ωστόσο, οι χαρακτήρες και το σενάριο της συνέχεια θα παραμένουν πιστά στο πρωτότυπο παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί πως η Monolith μίλησε για «συνέχειες», δικαιολογώντας τον πληθυντικό αριθμό λέγοντας πως τα παιχνίδια θα διαφέρουν μεταξύ τους και θα προσαρμόζονται ανάλογα με την εκάστοτε πλατφόρμα κυκλοφορίας. Θα έχουμε λοιπόν τρία διαφορετικά παιχνίδια, ένα για υπολογιστές, ένα για το Xbox 360 και ένα για το PlayStation 3.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με αυτές τις «διαφοροποιήσεις» δεν δόθηκαν, αλλά ούτε και έγινε αναφορά για την φημολογούμενη μεταφορά του αρχικού F.E.A.R. στο Xbox 360, κάτι που αν συμβεί θα επαφίεται αποκλειστικά και μόνο στις αποφάσεις της εκδότριας Vivendi-Universal. {nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4180

Υποβολή απάντησης