dte 2007: The Aftermath

Crysis, Super Mario Galaxy, Assassins Creed, Ratchet & Clank: ToD. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω;

Crysis, Super Mario Galaxy, Assassins Creed, Ratchet & Clank: ToD. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω;

Πατήστε για μεγέθυνση της εικόναςΤο GameOver δήλωσε δυναμικά το «παρών» ως συνδιοργανωτής του Digital Game World. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες και φίλοι του GameOver είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά πολλούς από τους σημαντικότερους τίτλους της περιόδου μαζεμένους, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης, το ESL διενέργησε πολλούς αγώνες. Είναι πραγματικά σημαντικό το γεγονός ότι όλες οι εταιρίες που δήλωσαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους έκαναν το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν μια πρωτόγνωρη -για τα ελληνικά δεδομένα- εμπειρία.

Παιχνίδια όπως το Mass Effect, το Crysis, το Devil May Cry 4, το Army of Two και το Uncharted: Drake’s Fortune έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στη χώρα μας και όσοι βρέθηκαν στο χώρο τις ώρες των παρουσιάσεων του GameOver μάς μετέφεραν ένα πολύ θετικό κλίμα.

Πατήστε για μεγέθυνση της εικόναςΗ φετινή διοργάνωση λειτούργησε ως «οδηγός» για το μέλλον των παρόμοιων εκδηλώσεων στην αγορά και ελπίζουμε του χρόνου να δηλώσουν συμμετοχή ακόμη περισσότερες εταιρίες του χώρου, έτσι ώστε η γκάμα να εμπλουτιστεί και άλλο. Προς το παρόν κρατάμε όλα τα θετικά της διοργάνωσης, μαθαίνουμε από όσα λάθη εντοπίσαμε (και με τη βοήθεια των φίλων του GameOver στο ανάλογο topic του forum μας) και υποσχόμαστε ακόμα καλύτερες προσπάθειες στο άμεσο μέλλον.

{nomultithumb}

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ
Άρθρα: 833

Υποβολή απάντησης