Περισσότερο PvP στο νέο expansion του WoW

Νέα ζώνη αποκλειστικά για PvP

Νέα ζώνη αποκλειστικά για PvP Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Jeff Kaplan –lead designer της Blizzard- στο περιοδικό PC Zone αποκάλυψε πως το πλέον αναμενόμενο expansion του World Of Warcraft, ονόματι Wrath Of The Lich King, θα περιέχει μία τεράστια περιοχή, η οποία θα εστιάζει στις PvP συγκρούσεις. Η περιοχή αυτή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύριου Kaplan, θα έχει μέγεθος περίπου όσο η Westfall και δε θα περιέχεται καμία απολύτως μορφή PvE. Συνέχισε λέγοντας ότι η εν λόγω περιοχή θα είναι προαιρετική, θα περιέχει μεγάλη ποικιλία αποστολών, όπλα πολιορκίας (siege weapons) καθώς επίσης και κτήρια που θα είναι δυνατόν να καταστραφούν.

Επιπλέον τόνισε ότι έδωσαν μεγάλη προσοχή στη δημιουργία επικής εισόδου στην ήπειρο Northrend (η συνολική ήπειρος του expansion pack), σε αντίθεση με την, όπως παραδέχτηκε, μάλλον χλιαρή πρώτη επαφή με την περιοχή που εισήγαγε το Burning Crusade. Εν αναμονή λοιπόν του Wrath Of The Lich King, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία από την Blizzard. {nomultithumb}

Νικόλας Μαρκόγλου
Νικόλας Μαρκόγλου

Η αγάπη του Νικόλα για το gaming ξεκίνησε από το Atari 2600 που εμφανίστηκε ένα ωραίο πρωινό στο σαλόνι. Έκτοτε, το πάθος για τα βιντεοπαιχνίδια εκτοξεύθηκε με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ο κινηματογράφος είναι η δεύτερη αγάπη του και παρακολουθεί συχνά ταινίες από την εποχή του ασπρόμαυρου σινεμά μέχρι τα σύγχρονα blockbusters του Hollywood.

Άρθρα: 1444

Υποβολή απάντησης