Συνεργασία Codemasters και RTT

Με το βάρος να πέφτει κυρίως στην κοινή χρήση τεχνολογιών αλλά και στην ανταλλαγή γνώσεων

Με το βάρος να πέφτει κυρίως στην κοινή χρήση τεχνολογιών αλλά και στην ανταλλαγή γνώσεων

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία κατέληξαν το αγγλικό παράρτημα της Codemasters με την Realtime Technology AG, όπου πλέον θα μπορούν να μοιράζονται ορισμένες τεχνολογίες σχετικά με το render αλλά και την απεικόνιση διαφόρων στοιχείων στα μετέπειτα projects τους. Αυτές αφορούν τα γνωστά εργαλεία DeltaGen και RealTrace καθώς και την αντίστοιχη που βρίσκεται πίσω από την μηχανή γραφικών EGO, πάνω στην οποία βασίζονται τα Colin McRae: Dirt και Race Driver: Grid. Ο CTO της Codemasters Bryan Marshall δήλωσε πως και οι δύο εταιρίες έχουν κοινούς στόχους, ενώ και η συνεργασία με την RTT που θα προσφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα στο στάδιο της ανάπτυξης είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.

Η RTT είναι ένα κορυφαίος προμηθευτής rendering και τεχνολογίας visualization της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροπλοΐας. Ορισμένοι πελάτες της είναι οι Adidas, Airbus, Audi, BMW, DaimlerChrysler, Dodge, EADS, Lamborghini, Maserati, Porsche, Sony Ericsson και Volvo.

Γιώργος Τσακίρογλου

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης