Valve: «Δεν αναπτύσσουμε τίτλους για το PS3»

Με την εταιρία να αφήνει για άλλη μια φορά στο περιθώριο την κονσόλα της Sony

Με την εταιρία να αφήνει για άλλη μια φορά στο περιθώριο την κονσόλα της Sony

Για άλλη μια φορά η Valve δια στόματος Doug Lombardi μίλησε απαξιωτικά για το PlayStation3 και πραγματικά αυτή της η στάση σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς. Αυτή τη φορά, αφορμή αποτέλεσε η παρουσίαση του Left 4 Dead αποκλειστικά σε PC και Xbox 360, ενώ σε ερώτηση για το σύστημα της Sony, ο Lombardi δήλωσε πως «δεν αναπτύσσουμε τίτλους για το PlayStation3». Για άλλη μια φορά επανέλαβε τις παλαιότερες απόψεις του, ενώ τόνισε πως ο λόγος που το Orange Box τελικά μεταφέρθηκε και στην συγκεκριμένη κονσόλα, οφείλεται στις πιέσεις της ΕΑ που είχε εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα. Βέβαια και πάλι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι αντίστοιχο και με το Left 4 Dead, με την προϋπόθεση όμως μια άλλη ομάδα να ασχοληθεί με την μεταφορά του, μιας και όπως επεσήμανε τη Valve στελεχώνουν μόλις 150 άτομα, τα οποία πέρα από τα γνωστά projects, είναι απασχολημένα και με νέες δημιουργίες και δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με ports.

Πάντως το Left 4 Dead δείχνει από τώρα ιδιαίτερα προσεγμένο με την Valve να ρίχνει όλο το βάρος στις multiplayer αναμετρήσεις όπου οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με ορδές από zombies.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης