Η έκδοση του Mass Effect σε PC

Πολλές προσθήκες και βελτιώσεις υπόσχεται η Bioware, κάνοντας τη συγκεκριμένη έκδοση την καλύτερη

Πολλές προσθήκες και βελτιώσεις υπόσχεται η Bioware, κάνοντας τη συγκεκριμένη έκδοση την καλύτερη Η Bioware έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία σχετικά με την έκδοση του Mass Effect για τους προσωπικούς υπολογιστές και σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για μια δημιουργία σαφώς καλύτερη από την πρωτότυπη. Καταρχάς, όπως συνηθίζεται, θα απαιτείται μια συνδρομή στο διαδίκτυο, μιας και πέρα από τη γνωστή επιβεβαίωση του γνήσιου του αντιτύπου, οι παίκτες θα μπορούν να προμηθευτούν εντελώς δωρεάν το add-on Bring Down the Sky. Πάντως, η διαδικασία της ενεργοποίησης θα είναι επίπονη, αφού η εταιρία φαίνεται πως ακολουθεί την πορεία που χάραξε το Bioshock στον συγκεκριμένο τομέα. Από εκεί και έπειτα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το πλήρως ανασχεδιασμένο HUD όπου πλέον είναι περισσότερο πρακτικό, ενώ θα εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή με το πάτημα του space button.

Η εταιρία ισχυρίζεται πως δεν θα χρειάζεται η χρήση ενός gamepad, μιας και συνολικά ο τίτλος απαιτεί μόνο 8 πλήκτρα από το πληκτρολόγιο, ενώ για περισσότερη ευκολία θα υπάρχουν και hotkeys. Εννοείται πως η κύρια δομή του τίτλου θα είναι ίδια με αυτή του πρωτότυπου που κυκλοφόρησε μερικούς μήνες πριν, αν και ακόμα για αυτούς που ασχολήθηκαν με την έκδοση για το Xbox 360 θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις. Τέλος, βελτιώσεις θα δεχθεί ο χειρισμός, ο τεχνικός τομέας αναμένεται να είναι ελαφρώς καλύτερος για τους κατόχους ισχυρών μηχανημάτων, ενώ και τα quick saves θα λύσουν αρκετά προβλήματα. {nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης