Η Digital Extremes μεταφέρει το Bioshock στο PS3

Η ομάδα που δημιούργησε το Dark Sector θα φέρει την Rapture στο PS3

Η ομάδα που δημιούργησε το Dark Sector θα φέρει την Rapture στο PS3 Τελικά η Digital Extremes θα είναι ο developer που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της μεταφοράς του Bioshock στο PlayStation 3 -όπως παραδέχθηκε το αφεντικό της 2K Games Christoph Hartmann. Η ανάπτυξη του τίτλου είχε ήδη ξεκινήσει με κοινή συνεργασία των 2K Marin, 2K Boston και 2K Australia και η προσθήκη της Digital Extremes υπόσχεται πως η μεταφορά θα γίνει δίχως προβλήματα. Ο λόγος που έχει προταθεί το συγκεκριμένο στούντιο είναι η πολύ καλή εργασία που έκανε στο Dark Sector, ενώ ενθουσιασμένος δηλώνει και ο πρόεδρός της James Schmalz, που παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από το να ασχοληθεί κάποιος με τον κόσμο της Rapture.

Πλέον τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν, μιας και η Digital Extremes θα είναι αυτή που θα αναλάβει την μεταφορά του κώδικα από το Xbox 360, με τα παραρτήματα της 2K Games να απασχολούνται με τα έξτρα χαρακτηριστικά που έχει υποσχεθεί η εταιρία. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τον Οκτώβριο και μια παρουσίαση του τίτλου θα γίνει στην Ε3. {nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης