Οι βελτιώσεις του Alone in the Dark 4

Η Atari αναφέρει τους τομείς στους οποίους έχει επικεντρώσει την προσοχή της

Η Atari αναφέρει τους τομείς στους οποίους έχει επικεντρώσει την προσοχή της

Μπορεί η Atari να έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως η έκδοση του Alone in the Dark 4 για το PlayStation 3 θα είναι σαφώς βελτιωμένη, αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γίνει περισσότερο συγκεκριμένη. Σε επίπεδο χειρισμού η πλέον αξιοσημείωτη αλλαγή είναι αυτή της κάμερας μιας και πλέον, όταν ο παίκτης θα χρησιμοποιεί την προοπτική 3ου προσώπου, θα έχει τον πλήρη έλεγχό της. Παράλληλα, όπως υπόσχεται η εταιρία, ο κεντρικός χαρακτήρας θα είναι πιο ευκίνητος, ενώ και το inventory θα διατηρήσει την ίδια εικόνα του, αν και πλέον η μείξη των αντικειμένων θα γίνεται με πιο απλό και γρήγορο τρόπο. Η φυσική των οχημάτων αναμένεται να είναι περισσότερο ρεαλιστική, προσφέροντας καλύτερο κράτημα, ενώ η πλέον χαρακτηριστική σκηνή του τίτλου -που διαδραματίζεται στην 59 Street- αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη, η οποία θα συνοδεύεται από τις οδηγίες της Sarah.

Παράλληλα, ορισμένες αλλαγές θα υποστούν και άλλοι τομείς που αφορούν τον αισθητικό τομέα, οπότε οι κάτοχοι της κονσόλας της Sony θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο για να διαπιστώσουν αν όντως το νέο Alone in the Dark θα κατάφερει να ξεπεράσει τα αρχικά του προβλήματα.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης